Gespecialiseerde juristen staan voor je klaar

Mijnverkeersovertreding.be is een initiatief van de advocaten Philip Porters, Esterelle Goetstouwers en Wim Dom. Als gedreven en ondernemende advocaten – onder andere gespecialiseerd in verkeersrecht – zoeken zij naar innovatieve manieren om hun juridische expertise te delen. Mijnverkeersovertreding.be is een online platform waar mensen – vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen – welkom zijn voor gratis online juridisch advies.

Gratis online juridisch advies

Wij geloven dat naast de traditionele aanpak van de meeste advocaten er nog andere manieren bestaan om jezelf juridisch te laten adviseren. Online juridisch advies als eerste stap in de opbouw van je verdedigingsstrategie verloopt zeer snel en uitermate flexibel.

Nood aan verdere bijstand?

Heb je na het eerste juridisch advies nog nood aan verdere juridische bijstand? Ook dan staan we voor je klaar. Als dynamisch advocatenkantoor beschikken we over vele jaren ervaring aan de balie. Verkeersrecht behoort bovendien tot onze specialiteiten. Wij hechten het grootste belang aan duidelijke tarieven en transparante afspraken. Vragen of interesse in onze juridische bijstand? Contacteer ons gerust.